100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III 1.5 GLX 70
Bouwjaar 06.1985 - 04.1988

Remschijven MITSUBISHI LANCER III 1.5 GLX

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER III 1.5 GLX dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER III. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.