100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III 1.2 GL 55
Bouwjaar 01.1984 - 10.1986

Remschijven MITSUBISHI LANCER III 1.2 GL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO WiellagersDACIA RemklauwenDAEWOO Remcilinders. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen.

Geperforeerde remschijven

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER III 1.2 GL past. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER III

Roest is ook een apk afkeur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.