100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III 1.2 60
Bouwjaar 08.1986 - 04.1988

Remschijven MITSUBISHI LANCER III 1.2

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU StuurkogelsRENAULT SpoorstangHYUNDAI ABS sensoren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER III 1.2

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.