100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER I Station Wagon 1.4 68
Bouwjaar 01.1978 - 09.1979

Remschijven MITSUBISHI LANCER I Station Wagon 1.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER I Station Wagon 1.4

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER I Station Wagon komen.

Trillende remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW StabilisatorstangenJAGUAR HandremkabelsPEUGEOT Remslangen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.