100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER I 1.6 82
Bouwjaar 01.1978 - 09.1979

Remschijven MITSUBISHI LANCER I 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Veiligheid staat voorop bij de productie. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER I 1.6

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER StuurkogelsLDV RemblokkenCADILLAC Stabilisatorstangen. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven.

Geperforeerde remschijven

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.