100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER CELESTE Coupé 2.0 GSR 90
Bouwjaar 10.1975 - 06.1981

Remschijven MITSUBISHI LANCER CELESTE Coupé 2.0 GSR

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER CELESTE Coupé 2.0 GSR.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER CELESTE Coupé

Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU WielnavenPONTIAC DraagarmenPORSCHE Stuurkogels. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Trillende remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.