100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Open laadbak/ Chassis 2.5 TD 87
Bouwjaar 11.1994 - 04.2000

Remschijven MITSUBISHI L 300 III Open laadbak/ Chassis 2.5 TD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI L 300 III Open laadbak/ Chassis 2.5 TD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 III Open laadbak/ Chassis

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemtrommelsSAAB HandremkabelsRENAULT Remklauwen. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.