100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Open laadbak/ Chassis 2.0 116
Bouwjaar 07.1994 - 04.2000

Remschijven MITSUBISHI L 300 III Open laadbak/ Chassis 2.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Trillende remschijven

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI L 300 III Open laadbak/ Chassis 2.0 past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 III Open laadbak/ Chassis

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.