100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 TD 87
Bouwjaar 02.1987 - 08.1997

Remschijven MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.5 TD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.5 TD

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd.

Hoe werken remschijven

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Zelf remschijven vervangen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en PayPal Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOLINCOLNTOYOTA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.