100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.4 112
Bouwjaar 11.1986 - 08.1997

Remschijven MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.4

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Elke MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO StabilisatorstangenCHRYSLER HandremkabelsKIA Remcilinders.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.