100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.4 4WD 112
Bouwjaar 11.1986 - 08.1997

Remschijven MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.4 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Geperforeerde remschijven

Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW ABS sensorenOPEL RemtrommelsINFINITI Wielnaven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.4 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Remschijven kopen voor een auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.