100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.0 87
Bouwjaar 11.1986 - 05.1996

Remschijven MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW FuseekogelsFORD StuurkogelsTOYOTA Stabilisatorstangen. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Elke MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.0 heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI.

Trillende remschijven

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.