100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 1.6 69
Bouwjaar 11.1986 - 05.1994

Remschijven MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 1.6

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Trillende remschijven

Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.