100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Open laadbak/ Chassis 1.6 70
Bouwjaar 04.1983 - 04.1994

Remschijven MITSUBISHI L 300 / DELICA II Open laadbak/ Chassis (L03_P) 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Zelf remschijven vervangen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Hoe werken remschijven

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Open laadbak/ Chassis (L03_P) 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Je kunt bij ons betalen via AfterPay Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI L 300 / DELICA II Open laadbak/ Chassis (L03_P) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Goedkope remschijven MITSUBISHI

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.