100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 2.3 D 68
Bouwjaar 04.1983 - 10.1986

Remschijven MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 2.3 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 2.3 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Trillende remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.