100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 2.0 4WD 88
Bouwjaar 11.1986 - 02.1987

Remschijven MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 2.0 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 2.0 4WD

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Geperforeerde remschijven

Elke MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus heeft een eigen VIN-nummer. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE DraagarmenNISSAN StabilisatorstangenLINCOLN Fuseekogels. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.