100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8 4WD 82
Bouwjaar 08.1984 - 02.1987

Remschijven MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Elke MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8 4WD heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen.

Geperforeerde remschijven

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemtrommelsCITROEN StuurkogelsFERRARI Spoorstang. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.