100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8 82
Bouwjaar 03.1983 - 10.1986

Remschijven MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus dealer of de onderdelen passen op uw auto. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven.

Geperforeerde remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.