100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.6 70
Bouwjaar 11.1984 - 02.1987

Remschijven MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De casting moet uitwerken na het giet proces . Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA SpoorstangPONTIAC RemcilindersPLYMOUTH Handremkabels.

Geperforeerde remschijven

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.