100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 2.3 D 68
Bouwjaar 09.1983 - 10.1986

Remschijven MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 2.3 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 2.3 D

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Geperforeerde remschijven

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Trillende remschijven

De casting moet uitwerken na het giet proces . Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemslangenPORSCHE FuseekogelsVAUXHALL ABS sensoren. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.