100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 1.8 82
Bouwjaar 03.1983 - 10.1986

Remschijven MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 1.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren en Bosch

Trillende remschijven

Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 1.8

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.