100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 1.6 65
Bouwjaar 05.1980 - 10.1986

Remschijven MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 1.6

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER HandremkabelsCITROEN FuseekogelsHYUNDAI Remschijven.

Trillende remschijven

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Geperforeerde remschijven

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Veiligheid staat voorop bij de productie. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.