100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI i MiEV 64
Bouwjaar 07.2009 -

Remschijven MITSUBISHI i MiEV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI i MiEV. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Geperforeerde remschijven

De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemklauwenDAEWOO StabilisatorstangenVOLVO Handremkabels. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI i

Roest is ook een apk afkeur. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.