100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI i MiEV 48
Bouwjaar 07.2009 -

Remschijven MITSUBISHI i MiEV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI i MiEV

Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Remschijven kopen voor een auto.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI i. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Roest is ook een apk afkeur. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI StuurkogelsPONTIAC SpoorstangALFA ROMEO Fuseekogels.

Geperforeerde remschijven

Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.