100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GTO Coupé 3.0 AWD 286
Bouwjaar 01.1994 - 12.2000

Remschijven MITSUBISHI GTO Coupé 3.0 AWD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI GTO Coupé 3.0 AWD komen. Een auto remschijf mag nooit trillen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI GTO Coupé

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Geperforeerde remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.