100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GRANDIS 2.4 MIVEC 177
Bouwjaar 04.2004 - 12.2011

Remschijven MITSUBISHI GRANDIS 2.4 MIVEC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI GRANDIS 2.4 MIVEC dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Geperforeerde remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Elke MITSUBISHI GRANDIS heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.