100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GRANDIS 2.0 DI-D 140
Bouwjaar 02.2007 - 03.2010

Remschijven MITSUBISHI GRANDIS 2.0 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemschoenenLEXUS RemtrommelsHONDA Wielnaven. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI GRANDIS 2.0 DI-D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI GRANDIS

Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Trillende remschijven

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.