100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GRANDIS 2.0 DI-D 136
Bouwjaar 09.2005 - 03.2010

Remschijven MITSUBISHI GRANDIS 2.0 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI GRANDIS 2.0 DI-D. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI GRANDIS

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Trillende remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.