100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI ECLIPSE I 1.8 92
Bouwjaar 12.1989 - 03.1994

Remschijven MITSUBISHI ECLIPSE I 1.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI ECLIPSE I 1.8

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Geperforeerde remschijven

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI ECLIPSE I dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.