100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 1.5 T-Mivec 4WD 163
Bouwjaar 10.2017 -

Remschijven MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 1.5 T-Mivec 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. De productie van remschijven is complex.

Trillende remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Elke MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 1.5 T-Mivec 4WD heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemblokkenIVECO HandremkabelsGMC Wiellagers. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.