100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 1.5 T-Mivec 163
Bouwjaar 10.2017 -

Remschijven MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 1.5 T-Mivec

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 1.5 T-Mivec past. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Trillende remschijven

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemtrommelsLINCOLN ABS sensorenDAEWOO Fuseekogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.