100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR 2.5 99
Bouwjaar 05.1995 - 05.2000

Remschijven MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR 2.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR 2.5

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.

Trillende remschijven

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Geperforeerde remschijven

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.