100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR 2.4 Vierwielaandrijving 132
Bouwjaar 05.1995 - 05.2000

Remschijven MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR 2.4 Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR 2.4 Vierwielaandrijving, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR komen.

Trillende remschijven

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Jurid, ABS, Pagid, Zimmermann, TRW, Brembo, ATE en Textar De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.