100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI CORDIA 1.6 Turbo 116
Bouwjaar 07.1983 - 05.1985

Remschijven MITSUBISHI CORDIA 1.6 Turbo

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI CORDIA 1.6 Turbo

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI CORDIA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER SpoorstangLEXUS StabilisatorstangenPEUGEOT Wielnaven.

Trillende remschijven

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.