100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI CORDIA 1.6 GSL 75
Bouwjaar 10.1982 - 12.1986

Remschijven MITSUBISHI CORDIA 1.6 GSL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI CORDIA 1.6 GSL. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Geperforeerde remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemslangenFORD WiellagersGMC Wielnaven. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI CORDIA

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De casting moet uitwerken na het giet proces . De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.