100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.5 98
Bouwjaar 09.2004 - 02.2006

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT VI 1.5

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.

Trillende remschijven

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Elke MITSUBISHI COLT VI heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.