100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.5 105
Bouwjaar 07.2006 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT VI 1.5

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Remschijven kopen voor een auto. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI COLT VI komen.

Trillende remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS HandremkabelsGMC StuurkogelsHONDA Remschijven.

Geperforeerde remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.