100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.5 Ralliart 154
Bouwjaar 09.2006 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.5 Ralliart

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT VI 1.5 Ralliart

Een schijf en blok is een combinatie. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI COLT VI. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Geperforeerde remschijven

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Trillende remschijven

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemcilindersSUZUKI RemslangenBMW ABS sensoren. Elektrisch remmen wordt de toekomst. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.