100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.5 Ralliart R 180
Bouwjaar 02.2010 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.5 Ralliart R

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI COLT VI 1.5 Ralliart R past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI COLT VI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Geperforeerde remschijven

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De casting moet uitwerken na het giet proces . Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemschijvenPEUGEOT StabilisatorstangenDACIA Remschoenen. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.