100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.5 DI-D 95
Bouwjaar 08.2004 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.5 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT VI 1.5 DI-D

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Trillende remschijven

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemschijvenTOYOTA SpoorstangHONDA Remcilinders. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI COLT VI.

Geperforeerde remschijven

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.