100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.5 DI-D 68
Bouwjaar 08.2004 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.5 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een auto remschijf mag nooit trillen. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI COLT VI 1.5 DI-D. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT VI

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen.

Geperforeerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.