100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.3 LPG 95
Bouwjaar 06.2004 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.3 LPG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI COLT VI 1.3 LPG dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Trillende remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI COLT VI.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.