100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.3 Flexfuel 95
Bouwjaar 10.2008 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.3 Flexfuel

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT VI 1.3 Flexfuel

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI COLT VI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemblokkenALFA ROMEO FuseekogelsMG Wielnaven.

Geperforeerde remschijven

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Standaard (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax).

Trillende remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.