100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.3 92
Bouwjaar 10.2004 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Geperforeerde remschijven

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE SpoorstangKIA HandremkabelsROVER Remslangen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT VI 1.3

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI COLT VI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.