100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.1 LPG 75
Bouwjaar 10.2004 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.1 LPG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT VI 1.1 LPG

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI COLT VI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Roest is ook een apk afkeur.

Trillende remschijven

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS RemslangenMAZDA RemblokkenDAIMLER Stuurkogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.