100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.1 75
Bouwjaar 10.2004 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT VI 1.1

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Je kunt bij ons betalen via {LIST} U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT VI 1.1

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemslangenNISSAN RemblokkenMASERATI Spoorstang. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI COLT VI.

Geperforeerde remschijven

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.