100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT V 1.5 110
Bouwjaar 09.1995 - 09.2003

Remschijven MITSUBISHI COLT V 1.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.

Trillende remschijven

Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI COLT V 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV FuseekogelsCITROEN WiellagersMASERATI Wielnaven. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT V

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.