100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT PLUS VI 1.3 92
Bouwjaar 08.2004 -

Remschijven MITSUBISHI COLT PLUS VI 1.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT PLUS VI 1.3

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemschijvenSAAB FuseekogelsDAIHATSU Wiellagers. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Geperforeerde remschijven

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd.

Trillende remschijven

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Elke MITSUBISHI COLT PLUS VI heeft een eigen VIN-nummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.