100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT IV 1.8 GTi 16V 140
Bouwjaar 04.1992 - 04.1996

Remschijven MITSUBISHI COLT IV 1.8 GTi 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI COLT IV 1.8 GTi 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT IV

De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Geperforeerde remschijven

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.