100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT IV 1.6 GLXi 16V 113
Bouwjaar 04.1992 - 04.1996

Remschijven MITSUBISHI COLT IV 1.6 GLXi 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI COLT IV 1.6 GLXi 16V. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI COLT IV dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE WiellagersDAF StabilisatorstangenLAMBORGHINI Wielnaven. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Geperforeerde remschijven

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.